Областният координатор Георги Мараджиев, заедно с общинският ръководител на ГЕРБ-Родопи

...
Областният координатор Георги Мараджиев, заедно с общинският ръководител на ГЕРБ-Родопи
Коментари Харесай

Кандидати на ГЕРБ-СДС – гости на събора в Крумово

Областният координатор Георги Мараджиев, дружно с общинският началник на ГЕРБ-Родопи Запрян Янков и претендентите за народни представители Веска Вълчанова, Нели Велкова и Венцислав Дзивков почетоха обичайния събор на село Крумово.

Гост на празника бе и лидерът на листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили за област Пловдив Десислава Трифонова.

Домакин бе кметът на селото Румяна Самоковарева.

Представителите на ГЕРБ имаха опция да поговорят с хората, пристигнали на празника.

Те използваха опцията да посочат главните цели в програмата на ГЕРБ-СДС в Плана за възобновяване, както и да чуят паниките на жителите на общината.

Хората споделиха терзанията си от цените на електрическа енергия, горивата и газа, както и за неналичието на дърва и подчертаха, че мъчно ще изкарат зимата.

Въпреки нарасналите пенсии, те акцентираха, че инфлацията ги е изяла и става невероятно покриването на сметките на едно обикновено домакинство.

От своя страна претендентите увериха, че ГЕРБ има проект за справяне с тези рецесии и съгласно плановете минимална заплата ще стигне 1 200 лв., междинна 2 800, а пенсията –до 1000 лв..

А това би трябвало да стане посредством стабилизиране на обществените финанси посредством благоразумна, постоянна и консервативна фискална политика.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР