Областните кризисни щабове трябва да изготвят регионални планове за справяне

...
Областните кризисни щабове трябва да изготвят регионални планове за справяне
Коментари Харесай

Москов за коронакризата: Трябва да се изиска ясен план за регионално справяне

" Областните спешни щабове би трябвало да изготвят районни проекти за справяне с Коронавирус рецесията при растеж на случаите. " За това настоя някогашният здравен министър в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия. Според него, е неразбираемо за какво доболничната помощ на този стадий не участва интензивно в диагностиката на случаите. И резултатът от това е, че пациентите стигат до болница в тежко положение .
" Аз бих направил, в случай че това зависеше от мен, да изискам за през вчерашния ден от регионалните шефове, кметове и общински препоръки явен проект за районно справяне, който върви с оповестяване на сериозни равнища, оповестяване на кодове, тъй като всяка си има друга демография, друга транспортна скица, друг тип население, ясния финансов проект по какъв начин това се покрива, тъй като втори локдаун не можем да преживеем нито национално, стопански, нито като хора ", уточни Москов.
 Петър Москов: Трябва ни мощен десен закостенял център Петър Москов: Трябва ни мощен десен закостенял център
„ Управлението на ГЕРБ заби в демократичната обърканост, в която беше изпаднала страната години обратно. Заби и няма излаз. Като алтерн...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР