Областната дирекция на МВР-Враца обяви конкурс за полицейски инспектор, научи

...
Областната дирекция на МВР-Враца обяви конкурс за полицейски инспектор, научи
Коментари Харесай

МВР - Враца търси да назначи полицейски инспектор

Областната дирекция на МВР-Враца разгласи конкурс за полицейски контрольор, научи организация BulNews. От дирекцията търсят да назначат кадър на държавна работа на вакантна изпълнителска служба, за която се изисква наложителна първична професионална подготовка.
Позицията е за сектор Мизия към районното ръководство в Оряхово. Срокът за кандидатстване е до 19 февруари, като документи могат да се подават всеки работен ден от 9 до 11.30 часа в постройката на регионалната дирекция на МВР-Враца. Кандидатите би трябвало да носят със себе си елементарна бяла картонена директория с машинка, в която ще се ползват изискващите им се документи.
Мераклиите би трябвало да имат единствено българско поданство. Те не би трябвало да са обвинени, подсъдими или осъждани за съзнателно закононарушение от общ темперамент, без значение от реабилитацията. Освен това възрастта им не трябва да надвишава 40 години, в случай че не са някогашни или сегашни чиновници на Министерство на вътрешните работи. Те би трябвало да имат приключено висше обучение „ бакалавър “ и да дават отговор на минималните условия за физическа и психична склонност и на медицинските условия за работа в Министерство на вътрешните работи.
Конкурсът ще се организира на три стадия – проучване на физическата валидност, психично проучване и заключително изявление.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР