Областната дирекция на МВР във Враца обяви обществена поръчка за

...
Областната дирекция на МВР във Враца обяви обществена поръчка за
Коментари Харесай

Полицията във Враца търси кой да поддържа автопарка ѝ, вижте какви коли карат ченгетата

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца разгласи социална поръчка за поддръжка на автопарка на полицията, научи BulNews.bg.
Предметът на процедурата е техническо обслужване и ремонт на извънгаранционни коли и мотоциклети, стопанисвани от дирекцията, с включени аварийни елементи, материали и консумативи за период от 12 месеца. Прогнозната стойност е 70 000 лв..
Извънгаранционното обслужване включва периодически инспекции на положението на возилата. Правят се огледи на другите системи – изпускателна, спирачна, горивна; ревизират се всички елементи – по ходовата част, съединител, скоростна кутия, ремъци, гуми, светлини, батерия и други На всеки шест месеца се прави диагностика на мотора.
Избраният реализатор би трябвало да прави и поправки, с изключение на когато цената на дейностите надвишава цената на автомобила. Срокът за осъществяване е 2 дни за леки повреди, до 5 дни за междинни и 10 дни за тежки поправки. Гаранционният период е най-малко 12 месеца.
Обществената поръчка се разпорежда въз основа на стопански най-изгодна оферта. Кандидатите могат да подават своите предложения до 20 юни.
Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи има 146 транспортни средства, излиза наяве от документите по публичната поръчка. Ето ги:

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР