Областната дирекция на МВР в Бургас обяви за издирване 41-годишната

...
Областната дирекция на МВР в Бургас обяви за издирване 41-годишната
Коментари Харесай

МВР обяви за издирване изчезнала полякиня, дошла на почивка у нас

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас разгласи за търсене 41-годишната полска туристка Александра Барбара Фулара. Тя е пристигнала на отмора у нас с мъжа си и двете им деца на 26 юни. Четири дни по-късно, на 30 юни, тя излиза в 17.43 ч. от хотел “Иконгнито “ в Поморие, където е била настанена за ваканцията си и досега е в неопределеност.

Жената е на забележима възраст 40-45 година, цялостно телосложение, височина към 160 – 162 см., чуплива светло-кестенява коса, бяло лице, с кафяви очи. Има татуировка на гърба от дясната страна на плешката под формата на жена със свити колене с огромни криле и към нея няколко пеперуди, една от които е огромна, се разяснява в бюлетина за търсене.

По време на изгубването Александра Фулара е била облечена с рокля на бели и сини цветя на черен декор, дълга до коленете.

ОДМВР - Бургас приканва жителите, разполагащи с някаква информация по отношение на местонахождението на полска туристка Александра Барбара Фулара да оповестят неотложно на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.

Издирваната полякиня е треньор по карате, заяви в. " 24 часа ".

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР