Областната дирекция на МВР-Пловдив ще предприеме всички необходими мерки за

...
Областната дирекция на МВР-Пловдив ще предприеме всички необходими мерки за
Коментари Харесай

Полицаи ще ескортират рейса на „Локо” от „Лаута” до стадиона в Коматево за пловдивското дерби с „Ботев”

Областната дирекция на МВР-Пловдив ще предприеме всички нужни ограничения за запазване на публичния ред по отношение на градското футболно дерби сред „ Ботев ” и „ Локомотив ”, което е тази неделя от 17.30 часа на стадиона в квартал „ Коматево ”, оповестиха от пресцентъра на полицията под тепетата.

Взривоопасният мач ще се играе при закрити порти и без аудитория поради наказване на жълто-черния клуб, наложено от Дисциплинарната комисия на БФС. Достъп ще имат единствено избрани длъжностни лица, като за пропусквателния режим на стадиона в Коматево са ангажирани чиновници от частна охранителна компания.

Предвидено е рейсовете на двата футболни клуба да бъдат паркирани пред административната постройка на спортния комплекс „ Ботев 1912 ” в Коматево, като този на гостуващия тим „ Локомотив ” ще се съпровожда от полицейски чиновници преди и след привършване на срещата по маршрута му от стадион “Лаута ”. Представители на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Пловдив и двата футболни клуба са съгласували взаимните дейности и нужните ограничения за недопускане на нарушавания на публичния ред във връзка със спортната среща. Привържениците и на двата тима са изразили подготвеност за проведено гледане на мача отвън стадиона, надлежно на общински паркинг северно отвън комплекс “Ботев 1912 ” в квартал “Коматево ” и в региона на спортна база “Лаута ”. На територията на Пловдив е основана организация мобилни полицейски патрули да реагират на всеки подаден сигнал за нарушаване на публичния ред.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР