Облачността днес ще бъде значителна с временни разкъсвания и намаления

...
Облачността днес ще бъде значителна с временни разкъсвания и намаления
Коментари Харесай

Облачно време в неделя, градусите до 14

Облачността през днешния ден ще бъде забележителна с краткотрайни разкъсвания и понижения на облачността, основно над Югозападна България. На места в централните и източните региони от страната ще има превалявания от дъжд. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат най-вече сред 9° и 14°, в София към 10°.
  
Над Черноморието ще има забележителна облачност, само че съвсем без дъжд. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток. Максимални температури: 10°-12°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
  
Над планините ще има забележителна облачност. На места ще превали слаб сняг, под 1300 метра – дъжд. Намаления на облачността до слънчево време ще има към и след обяд над масивите от Югозападна България. Ще духа до сдържан, по най-високите върхове на Рила и Пирин краткотрайно мощен юг-югоизточен вятър, който денем последователно ще отслабва. Максимална температура на височина 1200 метра към 3°, на 2000 метра - към минус 2°.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР