Облачно време ще преобладава през нощта срещу вторник. След полунощ

...
Облачно време ще преобладава през нощта срещу вторник. След полунощ
Коментари Харесай

Сняг на някои места в страната от утре вечер

Облачно време ще доминира през нощта против вторник. След среднощ от запад, над Югозападна България облачността ще се раздра до ясно време. Повече облаци чакаме над Източна България, където на изолирани региони ще превали слаб дъжд.  До сутринта над цялата страна преваляванията ще спрат, написа " Стандарт ". 

Ще духа слаб до сдържан от югозапад, само че с наклонност да се ориентира от северозапад и да се усили, изключително в Дунавската низина. 

Минималните температури ще са сред 6°С до плюс 8°С. В котловинните полета и планинските региони ще са по-ниски - до 4-5°С. Малко по-високи, по Черноморието - до 10-11°С

През деня във вторник, от северозапад облачността ще се усили. Около обяд над Централна Стара планина и над Западна България ще завали дъжд. Ще духа сдържан северозападен вятър, а с него ще прониква и по-студен въздух. Със захлаждането преваляванията над 1000-1100 метра надморска височина ще се примесват и от сняг. Привечер и през нощта против сряда границата сред дъжд и сняг ще се намали под 800 метра, ще има условия и за заледявания на проходите Витиния и Петрохан, предизвестяват от " Метео Балканс ".

Дневните температури ще се намалят и оптималните ще бъдат сред 8° и 10°С. По-високи в Дунавската низина и Горнотракийската равнина  - до 12°С-13°С.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР