Обитавам това жилище без правно основание. Не ми харесва тази

...
Обитавам това жилище без правно основание. Не ми харесва тази
Коментари Харесай

Майката на убития командос Емил Шарков: Искала съм истината за смъртта на сина ми, но не съм я получила

Обитавам това жилище без правно съображение. Не ми харесва тази обстановка. Тя е резултат от стичане на събитията. До пенсионирането си работех в Министерство на защитата и получих ведомственото си жилище от тях. Това сподели Ваня Рипчева, която е майка на починалия командос Емил Шарков при акцията в Лясковец. 
"Искала съм постоянно да се грижа за себе си или синът ми да се грижи за мен. Искала съм истината за гибелта на сина ми, само че не съм я получила ", сподели почернената майка пред Нова телевизия. Тя заяви, че делото за акцията в Лясковец е минало, прегледани са мненията и в този момент чака решение.
"Беше ми отказано правораздаване и то по допустимо най-циничния метод - с писма и пояснения като за най-глупавия човек ", акцентира Рипчева. Майката на командоса разяснява и митинга на баретите. "Тези процеси се развиват в течение на времето и никой не им обръща внимание и не прави нищо за смяна. Аз се чудя по какъв начин момчетата имат толкоз дълго самообладание. Вярвам, че нещата са по този начин, както те го споделят. Никой няма желание да обърне внимание. Това неодобрение, тази непълнота. Преди повече от 10 години синът ми го снимаха на рекламните календари на отряда. И попитах сина ми, за какво са му толкоз скъсани обувките, а той ми отговори: "Да но виж какъв брой са лъснати ", дал отговор Шарков.

"Внучката ми не беседва за гибелта на татко си. Когато стане дума, тя приказва за него като за жив. Не идва на гробища. Намери си собствен метод да се пригоди към обстановката ", споделя майката. "Няма обезщетителни механизми. Много хора ми споделят: "Недей да страдаш ". Нямам взор за бъдещето. Нямам предпочитание да си върша проекти. Аз пребивавам напълно в предишното ", призна тя. Майката се обърна към управлението на Министерство на вътрешните работи: "Каквото и да кажа в нашата страна няма чуваемост. Хората, които ръководят чуват единствено личните си гласове. Нямам вяра. Трябва да се спомага на хората, които претендират за някакви нередности. Не ми е прелестно да осъждам страната, само че тя не пожела да потърси съответни виновни за гибелта на сина ми ", сподели още майката на починалия командос.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР