Обикновено усмихнатият и приветлив водещ на Българската национална телевизия (БНТ)

...
Обикновено усмихнатият и приветлив водещ на Българската национална телевизия (БНТ)
Коментари Харесай

Усмихнат ли?! Георги Любенов избухна в ефир заради колежка: Какъв е тоя зор? Защо напирате така?

Обикновено усмихнатият и привлекателен водещ на Българската национална телевизия (БНТ) Георги Любенов си изпусна нервите пред камера в съботната заран и нахока сътрудниците си в ефир.
Това се случи, до момента в който в утринния блок му гостуваше проф. Владко Мурдаров, който отговаряше на въпроси на фенове за правописа и правоговора, предава Блиц.
„ Добре де, нали в 10.10 ще включим Ирина? Какъв е тоя напън? Ще включим Ирина “, избухна изведнъж Любенов до момента в който беседва с специалиста, явно нервиран от настояванията на своите сътрудници зад кадър да завърши по-бързо диалога.
Водещият, обаче, напук зададе още няколко въпроса на проф. Мурдаров.
„ Часът е тъкмо 10:10. Никого не сме ощетили. В уговорения час включваме Ирина Цонева.
Добро утро, Цонева. Много сте нетърпелива. Природата ли, климатът ли, снегът ли, кое ви кара по този начин да напирате към ефира? “, обърна се по-късно той към колежката си, поради която го притискаха сътрудниците му.
Тя, обаче, не се впечатли от ядосания му звук и се включи онлайн от Банско с необятна усмивка: „ Здравей, скъпи Жоре. Как няма да наблягам? В момента целия свят България гледа, тъй като в Банско стартира гигантският слалом от Световната купа след няколко минути безусловно “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР