Обикновено треньорите винаги сме доволни от лагерите, но когато започне

...
Обикновено треньорите винаги сме доволни от лагерите, но когато започне
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев: Караме подред "Жалгирис", "Левски", ЦСКА...

" Обикновено треньорите постоянно сме удовлетворени от лагерите, само че когато стартира шампионата и когато мине мачът с " Жалгирис ", тогава ще се разбере какво сме отработили ", бяха първите думи на треньорът на " Лудогорец " Георги Дерменджиев след завръщането на тима от Австрия, където мина част от подготовката.

" Орлите " ще се изправят против литовския клуб във втория прелиминарен кръг на Шампионската лига. Първият мач е на 12 юли, като " Лудогорец " гостува, а на 19 юли е реваншът в Разград.

" Отборът още не е подготвен. Имаме още малко време, в което мисля, че можем да вдигнем равнището. Готвим се поредно. Жребият е нашата орис. Първо мислим за " Жалгирис ", а по-късно " Левски " и ЦСКА ", беше безапелационен Дерменджиев.

-->

" Имаме още 10 дни и малко неща за доизчистване. Най-важното е, че одобряваме нещата съществено и с огромна доза централизация. Знаем, че ни чака тежък мач като посетители, само че сме сигурни, че ще излезем спечелили. " Милсами " ни стои като обеца, както и двете влизания в Шампионска лига. Всички сме мобилизирани да преминем първия кръг и тогава към този момент ще мислим за другите тимове ", съобщи капитанът Светослав Дяков.

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР