Обикновено, официалното се свързва със скучни церемонии и вечери, отегчителни

...
Обикновено, официалното се свързва със скучни церемонии и вечери, отегчителни
Коментари Харесай

Официални рокли от Ree.bg – официални, но не и скучни

Обикновено, формалното се свързва със скучни церемонии и вечери, отегчителни диалози и еднотипни рокли в тъмни цветове. Въпреки това, никой няма да Ви попречи да разчупите малко ситуацията с публични, само че никога скучни рокли от Ree.bg. Онлайн магазинът предлага благосъстояние от женски облекла, изключително в категорията рокли. В този ред на мисли, ще Ви представим 3 модела публични рокли от уеб страницата, с които сигурно ще покажете жанр и темперамент.

Когато приказваме за етикеция и облекло, винтидж или ретро стиловете постоянно са на напред във времето със своето класическо и даже аристократично лъчение. В взаимозависимост от мотива, те са способни да показват „ непоколебим “ съблазън посредством благосъстоянието си от дантелени и ефирни елементи по кройката. Такава е и ¾ роклята във винтидж жанр. Тя е с квадратно деколте и типичната за стила висока талия, а самата дължина на роклята доближава над коляното. Сивият й цвят сигурно ще придадат готически привкус към Вашия тоалет.

Съвсем в другата прекаленост, роклята с флорални претекстове в кралско синьо е идеалната рокля за работни срещи и публични коктейли. Без да ангажира с помпозност, този „ мини “ модел идеално прилепва по тялото и сигурно ще събере погледите към Вас. Роклята е с малко V-образно деколте, дължина над коляното и колан като свършек на дизайна. Ако си падате по строго-елегантният жанр на обличане, тази рокля сигурно ще се впише във Вашия дрешник.

Роклята с дълъг ръкав и флорален претекст може би не е особено предопределена за публични мотиви. Въпреки това, тя е един от многото модели облекла в уеб страницата на Ree.bg, които са мултифункционални в предназначението си. Артикулът се предлага в 3 разнообразни разцветки, което дава опция за съчетание с подобаващи аксесоари или облекла.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР