Обикновено не се гледам след интервюта, но Гласът на България

...
Обикновено не се гледам след интервюта, но Гласът на България
Коментари Харесай

Галена: На три диети съм

„ Обикновено не се виждам след изявленията, само че " Гласът на България " го виждам като фен. Запознавам се с визитките на участниците и всичко ми е доста забавно. Щастлива съм, че съпреживявам техните ориси. Да си част от един огромен скок, от един огромен триумф, за който си съдействал нещо – за мен това е велико! Само музиката може да сплоти толкоз доста хората “ – показа пред Петя Дикова Галена, която е част от журито в новия сезон на " Гласът на България ".

Тя призна, че в този момент за нея най-важното е началото на образователната година за двамата й синове.

„ Алекс ще е предучилищна, а огромният Стефан стартира в Американския лицей във Велико Търново. Покрай Стефан си припомних някои неща от образованието. С Алекс ще се учим да пишем, той е левичар “ – добави певицата.

С Галин от време на време си приказват за трето дете, постоянно другари им споделят какъв брой хубаво ще е да имат и едно момиченце, само че на този стадий двамата не възнамеряват сходно нещо.

„ Майка ми е огромна опора за мен, честен компас и коректив, тъй като от време на време се унасям като актьор по провокативни неща. Тя ме подлага на критика, когато има защо, само че към този момент не ми прави бележки за жълтини, не ме обременява с тези мечти. Понякога ми споделя, че роклята ми е доста къса “ – призна Галена.

Певицата се старае да има баланс в живота, да е стъпила на земята и да следва фантазиите си малко по малко.

„ Готвя, и то доста хубаво. Галин дори е по-добър от мен. Обичам да меся и Алекс ми оказва помощ. На три диети съм, тъй като с две не мога да се нахапвам “ – пошегува се Галена.

За последно тя е плакала на кино лентата „ Елвис “, който е гледала два пъти.

„ Нямам време – това е нещото, което не ми доближава. А до еуфория ме докарва любовта, сцената, адреналинът от публиката “ – призна певицата пред Петя Дикова.

Според нея българите сме адаптивни, само че от време на време се надценяваме. Купонджии сме, в което няма нищо неприятно.

„ Не ми липсват годините, когато живях в малко жилище, само че ги помня “ – призна Галена на финала и прикани феновете да гласоподават за най-хубавия в " Гласът на България ".

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР