Обичаните български актриси Катето Евро и Марта Вачкова инспектираха качеството

...
Обичаните български актриси Катето Евро и Марта Вачкова инспектираха качеството
Коментари Харесай

Катето Евро и Марта Вачкова отново във вихъра! Инспектираха АМ Хемус

Обичаните български актриси Катето Евро и Марта Вачкова инспектираха качеството на асфалта по автомагистрала " Хемус “. Двете грандами на родното кино поеха на воаяж по аутобана, съпроводени от домашния любим на Катето – кучето Рейчи.

Пътувайки по автомагистралата Катето описа на своята колежка, че е гледала ефирен репортаж за изваждането на ядка от асфалта на " Хемус “. Изпълнителката се възмути, защото от видяното на екрана, е открила, че в настилката в настилката на аутобана не е вложено нужното количество асфалт.

" По малкия екран демонстрираха по какъв начин са извадили една част от асфалта, споделя се ядка – едно парче, с цел да може да се разбере дали има асфалт. То нямаше асфалт, бяха единствено камъчета “, изясни Катето на своето куче Рейчи, съобщи " Телеграф ".

" Представи си един цилиндър, Мартинче, с машина се изважда и по този начин се ревизира ", обясни актрисата от " Оркестър без име “ на своята колежка и още веднъж се обърна към питомеца си: " Рейчи, мамо, ти до момента в който пораснеш може и да са оправили автомагистралата, само че аз няма да съм жива да те разходя по нея “.

" Много хубава автомагистрала, доста хубава ядка “, иронизира Марта Вачкова, поклащайки се от неравностите по пътното платно.

" Дадоха я ядката по малкия екран, че няма грам асфалт. Нямаше, аз не видях асфалт, видях единствено камъчета на тази ядка “, посочи още веднъж видяното Катето.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР