Обичаната българска актриса, която влиза в ролята на сестра Жекова

...
Обичаната българска актриса, която влиза в ролята на сестра Жекова
Коментари Харесай

Марта Вачкова: Освен приятел, Владо Пенев ми е и любим актьор

Обичаната българска актриса, която влиза в ролята на сестра Жекова и в новия сезон на хитовия български медицински сериал "Откраднат живот: Анатомия на гнева " разкри каква е тайната на дългото другарство, както и какви са връзките ѝ с артиста Владо Пенев, които са почнали като любовна връзка, само че след това са се трансформирали в ужасно другарство.

"Едно от изискванията на Владо да влезе в "Откраднат живот " бе да няма общи подиуми с мен ", шеговито вметна актрисата. "Радвам се, че за пръв път го виждам в акция. Гледала съм готовите му спектакли и филми, а в този момент го виждам по какъв начин стига до там. Страшно ми е любопитно, тъй като той с изключение на другар, ми е и обичан артист. "

"Приятелството е като при любовта - би трябвало да се уцелят хората. Когато двама души се намерят и са задоволително умни, интелигентни и рационални да оценят това, което са основали, те ще се борят за задържането на връзките си " - показа още Марта.

Не пропускайте да разберете какво ще се случи и в новия епизод на "Откраднат живот: Анатомия на гнева " довечера от 20.00 ч. по NOVA.

Г ледайте задачите епизоди на „ Откраднат живот “ в NOVA PLAY

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР