Обичаната актриса Луиза Григорова разкри пола на бебето си. Луиза

...
Обичаната актриса Луиза Григорова разкри пола на бебето си. Луиза
Коментари Харесай

Луиза Григорова разкри пола на бебето си

Обичаната актриса Луиза Григорова разкри пола на бебето си.

Луиза показа в Инстаграм щастливата вест, както и по-рано, когато заяви, че е бременна за първи път.

Сега Луиза показа следното:

" МОМЧЕ. В моето семейство има доста девойки и ние на смешка се назоваваме “Женското царство ”, за това взех решение да ви оповестя тази прелестна вест, дружно част от тях - мама и сестра ми. Много съм щастлива и всички ние нямаме самообладание за появяването на дребния МЪЖ в нашето голямо  женско царство ”, гласи част от поста към видеото.

Виж още:

След като актрисата " хвърли бомбата " скоро, че е бременна, тя получи доста честитки, които очевидно са я трогнали, и тя разгласява селфи от колата, с което благодарят за пожеланията и позитивната сила. 

" Пожелаваме на всички да сте здрави и да знаете, че когато има любов, всичко се преодолява! Най-доброто следва, за всички ни, малко религия ни би трябвало в този миг! Обичайте се, изпращаме ви благополучие ", написа тя.  

Виж още:

Луиза Григорова и режисьорът Мартин Макариев си споделиха " да " през лятото на 2017 година Сватбата беше на морето.

Припомняме, че двамата са се срещнали към работата си по " Август е септември ", песента на Миро. Докато двамата стартират да гледат по друг метод един на различен, минават съвсем две години. Сериалът " Дървото на живота " е мястото, където пламват искрите посред им.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР