Обичаме Междузвездни войни, обичаме и песента Shallow на Лейди Гага

...
Обичаме Междузвездни войни, обичаме и песента Shallow на Лейди Гага
Коментари Харесай

A Star Wars Is Born, Shallow, Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър и пародията на песента в стила на филма

Обичаме " Междузвездни войни ", обичаме и песента " Shallow " на Лейди Гага и Брадли Купър от кино лентата " Роди се звезда ". До момента не сме си и представяли обаче, че на някого ще му хрумне да ги сплоти в едно.

Nerdiest Presents обаче са създали иронично видео на " Shallow ", в което основните настоящи лица вместо Лейди Гага и Брадли Куписа, са Рей и Кайло Рен. Текстът несъмнено също е изискан в сюжета на последния епизод от сагата.

Клипът е качен преди няколко месеца на страницата на изпълнителите в YouTube и към този момент има над 2.5 милиона гледания.

" Съвсем ново равнище в една далечна вселена, където героите от " Междузвездни войни " се срещнат с прочувствената полуда на " Shallow " от " Роди се звезда ". Така получаваме визия за отрупан със звезди романс сред двама противници ", пишат Nerdiest Presents под клипа.

Като се има поради любовната история сред Рей и Кайло Рен, на която станахме очевидци в последната част на " Междузвездни войни ", коства ни се че видеото в действителност е освен много добра, само че и доста точна подигравка. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР