Обичаме, когато популярните българи отговарят на въпроси на техните последователи

...
Обичаме, когато популярните българи отговарят на въпроси на техните последователи
Коментари Харесай

Жената до Криско искрена за тройките, изневерите и ревността! Как вижда бъдещето си Цвети?

Обичаме, когато известните българи дават отговор на въпроси на техните почитатели в обществените мрежи. Тогава като че ли те са по-открити и го няма това терзание, което може да се появи, когато към лицето ти е ориентирана камера и микрофон. Същевременно и на почитателите им е много по-лесно - имат своята анонимност, могат да задават всевъзможни въпроси.

Виж още: Не една, а цели две хубавици сграбчиха награди на " Мис Плеймейт " 2020

На тези мисли ни наведоха последната сесия от въпроси и отговори в профила на Цветeлина Петрова - красивата половинка на рапъра Криско. Тя си " поговори " със своите близо 90 хиляди почитатели, като отговори на някои много персонални въпроси. Е, измежду тях имаше и по- " безобидни ", от които стана ясно, че Цвети не е пушила цигари, защото родителите ѝ са пушачи и тя е намразила цигарения пушек около техните привички. 

Но към по-любопитните въпроси - Цвети признава, че в никакъв случай не е изневерявала, както и че в никакъв случай не е взела участие в тройка. А дали е била причина нечия връзка да завърши? Категорично не. Разбира се, всички се досещаме този въпрос за какво е заложен и от какво е предизвикан - връзката на Криско и плеймейтката Ася Капчикова. Но това са събития от (вече далечното) минало. 

Виж още: 4 дни по-късно: Нина Добрев си потегли от България, пристигнала си поради печален мотив

Цвети призна още, че има естетически интервенции, които в никакъв случай не е крила и се виждало какви са. Тя засяга увеличението на бюста си, за което се писа много преди време. 

Красавицата дефинира себе си като по-скоро срамежлива. Последовател я попита дали в миналото е ревнувала Криско от Тита, като този въпрос, съдейки по емоджитата, очевидно я е развеселил. Цвети отговори, че в никакъв случай не е изпитвала тази ревнивост, защото познава Тита добре, като даже я разказа като откровена и добра. 

Виж още: Христиана Лоизу за Хищницата: " В първите три концерта Алекс Раева предполагаше, че аз съм Булката "

Цвети призна още, че в никакъв случай не си е мислила по какъв различен метод би могъл животът ѝ да наподобява, само че пък знае по какъв начин желае да наподобява бъдещето ѝ: с още деца!

Изображение: https://www.instagram.com/cvetelinapetrova1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР