Обичам да се справям сама с трудностите и разчитам на

...
Обичам да се справям сама с трудностите и разчитам на
Коментари Харесай

Кандидатка за плеймейт търси гроба на... Буратино!

Обичам да се оправям сама с компликациите и разгадавам на себе си, без дарове и мъж до себе си. Това е мотото на една от претендентките за Плеймейт Нора Недкова. Но дали в действителност е по този начин и какво се крие зад напомпаната фасада и измамлив искра?

Месеци преди началото на състезанието за Плеймейтка се заприказва, че една от участничките се хвали в разнообразни среди за това, че тя е сигурният победител. Според слуховете в така наречен вип среди Нора Недкова е била „ подпомогната”. За варненката се приказва още, че умее да осребри контактите си с разнообразни представители на мощния пол и точно по този начин стига до присъединяване си в състезанието за Плеймейт.

От профила на Недкова във Facebook излиза наяве, че обича да показва разкош и разточителен живот. Нейни близки, обаче, разкриват, че всичките тези екскурзии по екзотични дестинации, с които се хвали, са в действителност платени от мъже, с които е имала връзка.

За да си плеймейтка не се изисква да имаш необикновен разсъдък и Нора Недкова се вписва изцяло в тези " условия ". За бисерите й се носят митове.

Нейна другарка разкрива пред БЛИЦ по какъв начин преди време й се похвалила, че са й предложили в Италия да посети гроба на... Буратино.

А по време на друга екскурзия в Дубай перхидролената русокоска със силиконови устни повярвала, че ще й покажат гробницата на... Али Баба и 40-те разбойници.

Участието на Нора Недкова може да провокира скандал, сходен на този с Мис България Тамара Георгиева, която стана за смях с претенциите си и подозренията, че купата й е купена.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР