Обичам да играя на сценаОбществото е обсебено от знаменитоститеСексът ме

...
Обичам да играя на сценаОбществото е обсебено от знаменитоститеСексът ме
Коментари Харесай

Кели Брук: Големите гърди не пречат на ума

Обичам да играя на сцена


Обществото е захласнато от звездите


Сексът ме държи здрава и във форма. Какво може да бъде по-хубаво от това. Не всичко е диети и фитнес зали


Винаги съм си плащала сама. Никога не съм била на прехрана и в никакъв случай няма да бъда. Още когато навърших 16 години майка ми ми сподели: „ Сега е време да си намериш същинска работа. Достатъчно те глезихме! ”

 20_1  20_2  20_3  21_1  21_2  21_3
Кели Брук е една от най-фантастично изглеждащите млади дами в британското и американското кино. Нейното охолно тяло въодушевява филми, сериали, рекламни акции, клипове и корици. Тя е една от най-сексуално атрактивните британски мацки в Холивуд. Става звезда във Англия преди да направи име в Съединени американски щати със ситуационната комедия „ One Big Happy ”. Появява се постоянно в разнообразни телевизионни шоута и формати и е измежду от обичаните звезди на таблоидите на Острова. Още през 2005-а е определена за най-секси жена в света в ранглиста на изданието FHM. Участва във филми като „ Италианска спекулация ”, „ Пираня 3D ”, „ Абсолон ” и други.

– Какво мислите за новата златна ера на малкия екран и за какво по-качествените планове и по-големите имена мигрират от огромния към дребния екран?
– Може би това се дължи до известна степен на цикличността на процесите в шоубизнеса. Но сигурно фактор е все по-качествената домашна техника. Хората си основават страхотни условия за домашно забавление пред все по-големия екран и с равнището на техниката се повишават и техните упования и искания към тв продуктите. Това кара основателите им да влагат повече и да основават по-добри сериали и излъчвания. Аз постоянно съм харесвала малкия екран, работя в този бизнес от години и съм безпределно щастлива от развиването на процесите и новата златна ера е много точна формулировка за това, което се случва.

– Пречи ли Ви репутацията на парещ секс-символ в търсенето на по-смислени и качествени функции?
– Не съм от актрисите с някакви ужасно строги или самомнителен искания, само че няма по какъв начин и да пренебрегвам съществуването на известни предубеждения в нашия бизнес.Все още доста хора считат, че дами с тяло като моето не са изключително интелигентни. Но огромните гърди не пречат на мозъка. Това е единствено дребна част от проблемите в нашата известна просвета. За страдание обществото е захласнато от звездите.

– Каква е Вашата тактика за великолепен външен тип, здраве и топ форма?
– Всички обичат да приказват за диети и спортни режими, само че истината е, че щастието и хармонията, неналичието на стрес и качествения сън правят чудеса без да ви лимитират в някакви рамки за храна и спортни достижения. Сексът също е отлично средство за реализиране и поддържане на най-благоприятен тонус. Сексът ме държи здрава и във форма. Какво може да бъде по-хубаво от това. Не всичко е диети и фитнес зали. Да живееш здравословно в действителност е отлично. Аз повеждам здравословен метод на живот, само че не тъй като е съвременно или съществува този обшествен напън, изключително за обществените фигури, а просто тъй като бих желала да пребивавам дълго и пълноценно.

– Какво мислите за сензитивно покачвания интерес към британски реализатори в развлекателната промишленост в Съединени американски щати?
– Това е прелестно, доста се веселя по какъв начин ни посрещат в Америка и постоянно ще съм признателна на опцията да работя и там. Киното се обогатява от сходна динамичност. В момента следим обилие от британски артисти и актриси, които блестят в холивудските филми. Другият огромен плюс на английските артисти е тяхната театрална школа. В Съединени американски щати няма такива театрални обичаи, при които изпълнителите култивират своя театрална кариера и се учат да играят по класическите текстове. В това отношение съм класическа англичанка. Обичам да играя на сцена.

– На кои огромни английски актриси бихте желали да наподобявате?
– Възхищавам се ужасно доста на обичаните и уважавани британски актриси, само че не желая да се съпоставям с никой различен човек и не съм жена, която търси имитацията или подражанието. Аз считам себе си за актриса, само че явно не съм в лигата на лейди Джуди Денч, да вземем за пример. За благополучие това не е проблем тъй като с нея надали аплайваме за едни и същи функции.

– Кои са обществените дела, които най-силно Ви вълнуват?
– Индустриалното изтребване на животни за облекла е изключително огромна свирепост, против която си коства да човек да се бори. Направо настръхвам като си помисля за мъчителните способи, по които се унищожават животите на всички тези змии, гущери, алигатори и други екзотични животи, с цел да бъдат превърнати кожите им в ботуши, чанти и колани. Това е непоносимо и няма място в едно цивилизовано общество.

– Какво мислите за модерното феминистко придвижване?
– Като цяло поддържам придвижването за повече независимост на дамите на всички места. Аз персонално виждам да давам образец със себе си. Винаги съм си плащала сама. Никога не съм била на прехрана и в никакъв случай няма да бъда. Още когато навърших 16 години майка ми ми сподели: „ Сега е време да си намериш същинска работа. Достатъчно те глезихме ”. Никога не съм пипала дрога. Но в никакъв случай не съм си мислила, че ще реализира какъвто и да е било триумф в развлекателната промишленост. Да съм самостоятелна постоянно е било толкоз значимо за мен. От една страна аз сигурно бих се дефинирала като феминистка, само че от друга нямам нищо срещу това да бъда младоженка, да имам мъж и деца, да основа обичайно семейство. Не съм радикална и не обичам крайностите. Поради тази причина имам и проблем с тези феминистки, които тотално отхвърлят брака и майчинството. Това просто не е за мен. Отделно, аз ужасно доста одобрявам дамите от предишното. За мен блян за дамите от 50-те години. Те излъчват същинска класа, съблазън, престиж – не са мъчително слаби и изкуствено разкрасени като в този момент. Това е моята хармония. Жените тогава са били доста по-секси.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР