Обезумял мъж, нахлул с взлом в къща в село Селановци

...
Обезумял мъж, нахлул с взлом в къща в село Селановци
Коментари Харесай

Обезумял бабаит нахлу с взлом в къща и разби лицето на домакина

Обезумял мъж, нахлул с щурм в къща в село Селановци и разрушил с един удар лицето на домакина, бе изправен на подсъдимата пейка, научи организация BulNews.
Делото против С.М. се гледа преди дни, като магистратите от районния съд в Оряхово му постановиха условна присъда от 9 месеца затвор за влизането с щурм и 2 години пробация за нанесената междинна телесна щета на жертвата му В.М.
От документите по делото излиза наяве, че мъжът не е осъждан до момента, незает е и едвам е приключил трети клас. Неясно заради каква причина на 26 май предходната година С.М. се разгневил на В.М. и решил да му покаже какъв брой е мощен. Около 1 часа измежду нощ безусловно влетял в двора на В.М. в Селановци. С удари и ритници потрошил входната врата на дома и почнал да търси домакина. Когато изуменият собственик се изправил пред разбойника, С.М. му забил стремително кроше в челюстта и мъжът се свлякъл на пода в несвяст.
За нападението в правосъдната зала С.М. не поискал да даде пояснения, а единствено изразил съжалението си от стореното. Освен условната присъда и пробацията, С.М. ще би трябвало да заплати и разноските по делото в размер на 350 лв..
Определението има последствията на влезнала в действие присъда и е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР