Обезпечаване на началото на новата учебна година беше посочено като

...
Обезпечаване на началото на новата учебна година беше посочено като
Коментари Харесай

Министър Сашо Пенов заляга на 15 септември

Обезпечаване на началото на новата образователна година беше посочено като приоритет номер едно от новия длъжностен министър на образованието и науката проф. Сашо Пенов, който пое поста от проф. Николай Денков.

Новият екип в Министерството на образованието ще продължи да извършва тактиките, по които в МОН се работи от няколко години, сподели новият длъжностен министър Сашо Пенов:

" И обществото - обособеният възпитаник, неговият родител, обособените преподаватели, да бъдат удовлетворени и да са уверени, че зад тях стои администрация, която мисли за тях. Нашата активност ще бъде ориентирана най-много първоначално към обезпечаването започването на образователната година, по-късно продължение на осъществяването на дейностите, които са подхванати в осъществяване на тактиката, и несъмнено, решаването на други настоящи задания, най-много свързани с Плана за възобновяване и резистентност ".

Досегашният министър на образованието Николай Денков съобщи: " Професор Сашо Пенов ще бъде извънредно потребен през идващите месеци, с цел да може нашата система да се приготви за откриването на новата образователна година и да продължат всички действия, които сега са стартирани и не би трябвало да стопират, тъй като имаме доста неща за извършване ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР