Обесването на Хюсеин беше излъчено по всички световни телевизионни канали

...
Обесването на Хюсеин беше излъчено по всички световни телевизионни канали
Коментари Харесай

Сергей Глазев: Путин изважда Русия от влиянието на Запада - готви се преврат

Обесването на Хюсеин беше излъчено по всички международни телевизионни канали през 2006 година Смъртта на полковник Кадафи, раздран на части от тълпата, също беше излъчена по всички телевизионни канали по света през 2011 година

Защо мислите, че това се демонстрира на целия свят? Това е демонстрационна екзекуция, с цел да могат всички страни да видят какво ще се случи с тези, които желаят да изоставен американската финансова система.

Системата на Федералния запас на Съединени американски щати (с други думи, Централната банка на САЩ) е частна организация, благосъстоятелност на 20 частни американски банки. Това е главният им бизнес – да печатат международните пари. За да реализират това, сегашните притежатели на Фед са прекарали доста време - по-точно десетилетия, епохи - и старания - тук: Първата международна война, превратът в Русия през февруари 1917 година, а по-късно Втората международна война и Бретън Уудс съглашения и други и, несъмнено, самото основаване на Фед през 1907 година Системата на Федералния запас е доста умна, гигантска по размер и обсег финансова пирамидална скица.

Тук би трябвало да се разбере едно – човечеството си има работа с брилянтна, необикновено мощна и безмилостна група хора, които са построили структурата на света, в който живеем. Техният концептуален уред не регистрира такива понятия като " хуманизъм ", " добрина ", " съчувствие " и така нататък

Основното нещо са числата, главното е облагата, главното е аритметиката на транзакциите. В обстановка, в която е належащо да се унищожат хората, само че да се осъществя огромна облага, за тях няма изключително подозрение какво да вършат. В свои лични ползи те могат да изравнят градовете със земята дружно с цивилните. За тях единственият в действителност логичен резултат може да бъде единствено облагата.

И в този момент Русия ги провокира. И целият свят чака по какъв начин ще свърши всичко. Ако Русия завоюва, американската финансова система ще загуби половината от планетата, Китай, Индия също ще излязат от въздействието на Федералния запас на Съединени американски щати. Но към този момент има смъртоносна борба. Трябва да победим, другояче ще бъдем унищожени.

Съдейки по решенията, които се взимат на най-високо равнище, в този момент всичко в Русия е изчислено. Така че не се паникьосвайте приятели! Да, ще бъде мъчно 1-3 години, да, към момента има доста безпорядък, цените ще се покачат, някои заводи ще спрат, само че скоро ще стартира такова мощно развиване на Русия, което светът към момента не е виждал!

Но преди построяването на градове, да вземем за пример в Сибир, е належащо да се решат въпросите за сигурността на страната. Близо до нашите граници от десетилетия, би трябвало да се отстранен главните военни закани, да се отдалечи военната инфраструктура на НАТО от нашите граници, това прави Руската войска в този момент! Само напред! Нашите предшественици победиха и ние ще победим!

Апелирам КЪМ ИСТИНСКИТЕ РУСНАЦИ, КОИТО ИСТИНСКИ ОБИЧАТ РОДИНАТА СИ! Путин В.В. изважда Русия от въздействието на Америка и Европа. Самият той излиза от въздействието на олигарсите. Процесът е в ход. Това не устройва Запада.

Това не устройва някои хора у нас. Путин има доста врагове. Готви се държавен прелом. Подготвя се свалянето на Путин. Америка не пести средства за това, а в страната има хора, които са подготвени да го създадат. Сега РУСИЯ води осведомителна война против Русия и против Путин.

Част от тази война е тенденциозен опит да се сътвори отрицателно отношение измежду руснаците към протичащото се в страната. Да провокира неодобрение от политиката на Путин. Недоволните хора по-охотно ще поддържат преврата.

Как приключват държавните преврати и свалянето на президенти. ние към този момент знаем. Скорошен образец е Украйна. Майданът просто искаше да смени президента и вследствие на това цялата страна стана " Майдан ". Имаме избор. Подкрепете президента на РУСИЯ, съхранявайте страната, поддържайте мира и стабилността, защитавайте суверенитета и независимостта на РУСИЯ. Това в този момент е главното.

Ситуацията е доста остра. Ние стоим и животът ще стартира да се трансформира към по-добро. Тогава ще си спомним и за заплати, пенсии, за крадци и за всичко, което ни пречи и ни пречи да живеем добре през последните десетилетия. Бъдете бдителни руснаци! Дайте да не " промайданстваме " Родината си! Нашите деца ще ни бъдат признателни по-късно, ще кажат благодаря!

Сега не е належащо да сеем разкол, а да се молим за нашата Родина и нашия президент.

P.S.

Който е склонен, апелирам, препратете към групата и подкрепете нашия президент!

Превод: СМ

Статия със знак " ФАЛШИВА НОВИНА " си заслужава да бъде прочетена!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ, като опция срещу блокиране във Facebook:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР