Обещаните пари за помощ за стотици бизнеси, които вече са

...
Обещаните пари за помощ за стотици бизнеси, които вече са
Коментари Харесай

Бившият министър на икономиката Трайчо Трайков: Ако поискате помощ от държавата в кризата, ще ви пратят НАП на проверка

Обещаните пари за помощ за стотици бизнеси, които към този момент са на ръба на банкрута, може в действителност да им докара още по-бърз банкрут благодарение на страната.

Бившият стопански министър и настоящ кмет на Район Средец Трайчо Трайков разказа по какъв начин дава пари Национална агенция за приходите, която в този момент сякаш ще компенсира с 10% фирми, наранени от локдауна.

Въпреки че има оборотите им, те ще я молят, Национална агенция за приходите ще ги ревизира: това лишава месеци, най-после може и да им даде нещо, само че може и нищо, а и да им взема:

" Преди няколко години от Национална агенция за приходите ми се обадиха, че съм надвнесъл налог общ приход и да отида да оправим нещата. Имахме 5-6 занимателни и другарски диалога в продължение на десетина дни и финално ми връчиха дебела директория с документи, които да подпиша. В тях стоеше черно на бяло - сума за връщане: 0.00 лева Попитах това някакво изключително възприятие за комизъм ли е, а момичето изясни, че за част от сумата са се объркали, а за другата е изтекла отминалостта. Питам преди какъв брой време е изтекла отминалостта - преди две седмици. Е, споделям, по този начин и по този начин вие ми се обадихте, не можахте ли да го извършите преди този момент, вместо да ме разкарвате бадева? Тя ме погледна със сините си (примерно) очи и сподели: Еми господин Трайков, ние сме национална организация по приходите, а не по разноските. Аз крещя, може ли да Ви изтъквам във фейлетона, който ще напиша. В този миг от кабинката в ъгъла на залата излезе една елегантна дама, престави се като шеф на отдела и сподели: Не е отговорна колежката. И гледайки ме укорително ме дозастреля: Виновен е господин Дянков.
Обаче, виждам трансформират се нещата ", съобщи 19мин.бг.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР