Обединеното кралство няма по-близък съюзник от САЩ“.Това заяви британският външен

...
Обединеното кралство няма по-близък съюзник от САЩ“.Това заяви британският външен
Коментари Харесай

Камерън: Обединеното кралство няма по-близък съюзник от САЩ

„ Обединеното кралство няма по-близък съдружник от Съединени американски щати “.


Това съобщи английският външен министър Дейвид Камерън по време на срещата си с американския държавен секретар Антъни Блинкен, заяви „ Гардиън “.

" Във време на заплаха като тази интернационална обстановка околните съюзи в действителност имат значение ", сподели Камерън.

Британският топ посланик разяснява и помощта за Украйна, на фона на засилващия се съветски напън по цялата фронтова линия.

„ Знаем от какво се нуждаят те (украинците – бел.ред.) и знаем какво е вярно за нас. Знаем, че в случай че дадем на украинците поддръжката, която заслужават, те ще могат да завоюват тази война “, сподели той.

Позовавайки се на украинския външен министър, Камерън споделя, че Украйна се нуждае от противовъздушна защита, муниции и пари. Ръководителят на английската дипломация сподели, че е значимо да се изпрати ясно обръщение на всички по света, в това число и на Китай, че Съединени американски щати и Обединеното кралство поддържат своите съдружници.

„ Нищо не е по-важно от настояването за в допълнение финансиране, което Конгресът преглежда сега. Идвам тук без желание да наставлявам който и да било, да споделям на който и да било какво да прави или да преча на политическия развой. Просто пристигам тук като огромен другар и набожен в тази страна и набожен, че е надълбоко във ваш интерес да отпуснете тези пари “, добави Камерън./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР