Обединеното кралство е в отслабена позиция. Отдалечаването му от Европейския

...
Обединеното кралство е в отслабена позиция. Отдалечаването му от Европейския
Коментари Харесай

Сър Греъм Уотсън предупреди Запада: Ако не спрем Путин, след 50 години няма да има ЕС

Обединеното кралство е в отслабена позиция. Отдалечаването му от Европейския съюз отслаби и самия съюз. Надявам се, че в близкото бъдеще ще намерим метод да се обединят още веднъж силите.

Това съобщи сър Греъм Уотсън, дълготраен водач на европейските либерали по време на обществената полемика „ Европейски Съюз в света – къде сме през днешния ден? “.

Уотсън уточни, че Европейски Съюз самичък би трябвало да взема решение проблемите си, а не да чака някой различен да го прави. „ Ако се провалим в оказването на помощ на Украйна и прекъсването на Путин, след 50 години няма да има Европейски Съюз. Не можем да чакаме американците да ни вземат решение проблемите. Да, американците постоянно ще ни оказват помощ, само че ние европейците би трябвало да си решаваме проблемите “, счита той.

Греъм Уотсън ще се тормози за бъдещето на своите деца, в случай че Украйна не стане член на Европейски Съюз до 20 години.

Той разяснява по какъв начин хората гледат на либералите. „ Ние постоянно биваме подложени на обиди от политическите съперници. Либерализмът обаче се свежда до върховенството на правото и закона ”, изясни политикът и акцентира, че либералите се гордеят с това.

Сър Греъм Уотсън се спря и на разликите сред либералите и социалистите. „ Ако одраскаш кожата на един либерал, под нея ще намериш оптимист. Ние сме либерали и нашият дневен ред е този, към който социалистите се причисляват, а не противоположното “, уточни той. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР