Обединението на ОББ и СиБанк взе поредната банкерска глава във

...
Обединението на ОББ и СиБанк взе поредната банкерска глава във
Коментари Харесай

Поредна банкерска рокада във Враца! Бисер Лилов вече не е част от ОББ

Обединението на ОББ и СиБанк взе следващата банкерска глава във Враца, научи извънредно осведомителна организация BulNews.bg. В петък е бил последният работен ден на шефа на локалния клон на ОББ Бисер Лилов. След повече от 7 години на този пост дългогодишният чиновник на банката напуснал в символ на противоречие с политиката на новите притежатели.
Новият шеф на ОББ във Враца е Петко Петков от Монтана. Банкерът е бил на същата позиция в родния си град, след което е работил в Плевен. За негов заместител е назначена Лефтерина Пицина, която до момента бе началник на СиБанк във Враца. По непотвърдена на този стадий информация, клонът на нейната банка ще бъде закрит и в регионалния град ще работи единствено този на ОББ.
По решение на новите притежатели Северозападният район към този момент се споделя Регион Враца и работното място на всичките висши мениджъри ще бъде в новия център.
Припомняме, че след обединяването на двете банки бе уволнена Надя Донкинска, която гордо носеше купата шеф на СиБанк за Видин, Враца, Монтана и Плевен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР