Обединението на жените социалистки област Пловдив организира Кръгла маса под

...
Обединението на жените социалистки област Пловдив организира Кръгла маса под
Коментари Харесай

Кръгла маса „Чуй ме, Виж ме!" ще се проведе в Пловдив

Обединението на дамите социалистки област Пловдив провежда Кръгла маса под надпис: „ ЧУЙ МЕ! ВИЖ МЕ! ", която ще се организира на 11 декември 2017, 11.00 часа, в гр. Пловдив, парк-хотел „ Санкт Петербург ", Зала „ Дружба ".

Дискусията е заключителна част от план, обвързван с един от най-чувствителните и настоящи за обществото ни въпроси - насилието над дами и деца. Проектът „ Чуй ме, Виж ме! ", се осъществя от Областния съвет на обединяването на дамите социалистки област Пловдив и цели да увеличи осведомеността на обществото по отношение на проблемите с принуждение над деца и дами, следствията от него и методите да бъде обезпечена съответна поддръжка и грижа за потърпевшите. В рамките на акцията, до 1 декември в общините Сопот, Хисар, Марица, Стамболийски, Асеновград и Брезово в област Пловдив бяха възобновени и реновирани пешеходни пътеки, всяка от които с надпис " Чуй ме! Виж ме! ". Издадена бе осведомителна листовка, която бе публикувана в административни структури на локалната власт, икономически обекти, козметични и фризьорски салони, както и на жители по време на акциите.

Участие в полемиката ще вземат народните представители Теодора Халачева, член ва Парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта, Георги Търновалийски, зам.-председател на Комисията по бюджет и финанси на 44.НС, представители на законодателната, изпълнителната и правосъдната власт, на неправителствения бранш, учители и шефове на учебни заведения, членове на училищен препоръки, родители.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР