Актьорът и тв водещ Ненчо Балабанов най-после се престраши да

...
Актьорът и тв водещ Ненчо Балабанов най-после се престраши да
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов показа дъщеря си Алина

Актьорът и тв водещ Ненчо Балабанов най-сетне се престраши да покаже щерка си Алина в обществената мрежа. Припомняме, че момиченцето е плод на любовта му с Катрин Русева и се появи на бял свят през ноември м.г. До наскоро Балабанов я криеше от любопитни погледи, само че в този момент се осмели да пусне фамилна фотография със брачната половинка си и бебето им по случая Денят на детето – 1 юни.

 

Той честити празника на всички деца и пожела на родителите да основават моменти, на които да се радват като деца, да се любуват на дребните неща и да запазят детската наслада в сърцата си, показвайки на децата си, че светът е цялостен с приятни изненади и положителни хора. Убеден е, че всички можем да го създадем още по-добър с положителни каузи. „ И дано децата ни напомнят за по-първичните страсти и дано ни карат да забравим за прекомерно високите летви, които си слагаме “, заключава Ненчо.

 

Освен това има и мотив да почерпи – синът му Богомил, който е от първия му брак, е зрелостник.  „ Гордея се с теб, Боги! Честито довеждане докрай! Нека пътят ти напред бъде осветлен, ухилен, сполучлив и благополучен. Обичам те! “, написа той във Facebook.

Припомняме, че първородният му наследник се занимава с изобразяване и възнамерява да продължи развиването си в тази посока. Ненчо е показвал някои от творбите му, които са в действителност впечатляващи.

Имитаторът на Бойко Борисов споделя за сина си, че е доста артистичен и с възприятие за комизъм, пее, рисува ужасно като последното го е наследил от майка си.

 

Младежът се схваща ужасно с мащехата си Катрин и се радва на сестричката си Алина, само че не му се занимава доста с бебето. Освен това около бала имал много задължения през миналия месец, а и кандидатстването в университет… Той желал да продължи да се занимава с изобразително изкуство в Художествената академия, по тази причина заляга съществено над подготовката за изпитите.

 

Ненчо и някогашната му брачна половинка са разграничени от съвсем десетилетие, само че през днешния ден поддържат положителни връзки. Тя даже го поздравила за раждането на щерка му Алина, пожелавайки му всичко най-хубаво. Иначе той не крие, че след развода си е претърпял много тежък интервал, само че от дълго време е оставил тези неприятности зад тила си.

 

И въпреки минаването под венчило да не влизаше в проектите му, настоящата му обичана промени напълно визиите му за брак. Така той й предложи през лятото на 2022 година в Гърция, а сватбата им бе в Несебър. Тържеството им бе почетено от редица известни персони в артистичните и музикалните среди.

 

Скоро след венчавката младото семейство отпътуваха за Париж, а екскурзията им бе подарена от техни другари за сватбата. Истинският им меден месец обаче бе на малдивите, където в действителност е зачената Алина. След завръщането им в България, Катрин си направила тест за бременност и той се оказал позитивен. За разлика от Балабанов, чаровната брюнетка няма други деца и мощно копнеела за рожба.

Катрин е с 13 години по-млада от артиста, само че към този момент разликата във възрастта им не е спънка. Русева работи като съветник в една от най-големите автомобилни компании, а любовта им към колите се зародила още в детска възраст, когато почнала да колекционира списания на такава тема. Сега е в майчинство и за известно време е зарязала работата си, с цел да се отдаде напълно на дъщеричката им.

Инфо: Уикенд

Тагове: Ненчо Балабанов Катрин Русева дете сватба развод Богомил абитуриент актьор
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР