Обединени от общите интереси около производството на вино и високоалкохолни

...
Обединени от общите интереси около производството на вино и високоалкохолни
Коментари Харесай

Ванков 2004 — успешният семеен бизнес, предлагащ редица решения за Винопроизводството

Обединени от общите ползи към производството на вино и високоалкохолни питиета, историята на фамилната компания от Варна стартира през 2004 година с двамата братя Деян и Стефан Ванкови. Завършили техническото си обучение и натрупали опит в редица компании в България, братята взимат решение да основат лична компания в региона на нещо напълно ново за тях. Стартът е даден, а пътят, по който поемат, не е лек.

Бързо натрупват познания и умения и избират нишата за произвеждане и разпространяване на консумативи, машини и всичко обвързвано с винопроизводството. Стартират с произвеждане на серниста киселина, а през 2023 гамата от артикули съдържа всичко належащо за изработката на вино и високоалкохолни питиета: аромати за ракия и вино, захаромери, спиртомери и други измервателни уреди, гроздомелачки, преси , , малолитражни бъчви, енизими, дрожди и други добавки, артикули за  и високоалкохолни питиета. Неминуемо всичко това незабавно печели вниманието на фенове винари и експерти от сектора.



Изпълнителният шеф и съсобственик Деян Ванков споделя, че най-трудната, само че и най-важна част към стартирането и развиването на този бизнес е контактът с клиентите. Вярват обаче, че отделянето на внимание и съдействието към въпросите на всеки клиент е от основно значение за положителния имидж и доказателство за високото качество.

Изборът за ситуиране на бизнеса във Варна не е инцидентен, защото районът към морската столица е мощно насочен към развъждането на лозя и производството на вино и ракия. Любителите винари стават от ден на ден и по този начин се основава преди 25 години “Конкурс за  Варна ”, чийто главен сътрудник е точно Ванков 2004, а журито се състои от енолози от реномирани винарни в района.



Добрите мнения се натрупат и продуктите на фамилната компания стартират да се появяват на от ден на ден места из страната. Ванков 2004 съумява да сътвори дългогодишно бизнес партньорство с веригите HomeMax, Практис, Masterhaus, TeMax и Валерий С&М Груп. А от 2022 година продуктите им са част от портфолиото на румънската верига хипермаркети Dedeman.

Клиентите стартират да имат потребност от от ден на ден и по-специализирана потребност от подпомагане към производството на вино. Това довежда семейство Ванкови до идващото уголемение на портфолиото с още една услуга — професионални препоръки от енолог и. Процесът усъвършенстват оптимално, като единственото, което клиентът би трябвало да направи, е да изпрати проба от своето вино с инструкции за типовете индикатори, които желае да бъдат изследвани.



Съвкупността от старания към сполучливия бизнес зад Ванков 2004 са ориентирани интензивно към поддръжка на винаро-лозарския бизнес, насърчаването за по-добро произвеждане на любителски виновност и високоалкохолни питиета и разширението на общата просвета на занимание винарите посредством обезпечаването на нужните за задачата професионални съвещания и консумативи с тествано качество.

Към днешна дата Ванков 2004 е синоним за доверие измежду феновете и експертите в сферата, а фамилната компания самоуверено продължава своето развиване, отстоявайки задачите си даже и в изискванията на финансова рецесия.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР