Обърнете внимание на Румен Радев и обкръжението му - бивши

...
Обърнете внимание на Румен Радев и обкръжението му - бивши
Коментари Харесай

Илиян Василев: Радев показва лицето си на мужика-агент на Кремъл

Обърнете внимание на Румен Радев и обкръжението му - някогашни дипломати от Българска социалистическа партия, един външен министър, въобще " хайлайф " и то европейски, най-малко във версия БКП/БСП.


И в тяхно наличие е президентът, който има рекламация да е военачалник, да схваща от военно дело. Смята жертвите на украинците - били доста. Дори няма разбиране, че не става дума за жертви, а за саможертви, тъй като тези хора са защитавали Родината си. Умряли са не по-своя воля, а тъй като са били нападнати, подло, в тил, от някогашни братя.

Контраофанзивата била голяма неточност!? Казва изключителния, тънкия боен пълководец Радев, т.е. украинците е трябвало да се примирят, със загубата на територия, да клекнат на изискванията на Путин и да вдигнат белия байрак.

Вероятно заобиколен от дипломати, с цел да подчертае, че би трябвало дипломатическо решение на войната. Това е ментално разстройство - пробвайте се да преговаряте за мир с човек, който ви прерязва гърлото.

Изглежда с напредването на времето, в което ще освободи президенството от наличието си, падат и последните му искания за цивилизованост и се демонстрира лицето на мужика-агент на Кремъл. Това изявление и в същия жанр на прозрения, каквото е " кой да е Кремъл? - Руски е.


С следващата си изцепка Радев освен циментира държавно управление, тъй като всяко служебно държавно управление назначено от него, е държавно управление на държавната измяна, само че обрича и въпросните лица и присъдружните им от Българска социалистическа партия на безконечна съпротива, само че и прави задачата за ограничение на правата му, да назначава длъжностен кабинет по свое убеждение, неотложен приоритет.

Представяте ли, този субект като главнокомандващ издава заповед на българската войска, да не се съпротивлява, и да не контраатакува агресор, нахлул в Бъгария? Примерно по време на Сръбско-Българската война. Княже, Княже, къде си, Княже да измиеш срама от лицето на българската политика? /БГНЕС

-------------------------------------------------

Коментар на Илиян Василев - дипломатът, енергиен и политически специалист.

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР