Обърнато е внимание на изявлението на говорителката на Белия дом

...
Обърнато е внимание на изявлението на говорителката на Белия дом
Коментари Харесай

Украинското МВнР: Една реформа в света остава недовършена. Това е отношението на Запада към ролята на Русия в архитектурата на евроатлантическата сигурност

Обърнато е внимание на изказването на говорителката на Белия дом за нуждата Украйна да организира промени, с цел да дава отговор на стандартите на НАТО, преди да се причисли към Алианса. Това съобщи в коментар представителят на Министерството на външните работи на Украйна Олег Николенко.
 
" Съединени американски щати е водещият съдружник на Украйна в противодействието на въоръжената експанзия на русия. Изключително сме признателни на всички американци, които поддържат Украйна. Освен Украйна, няма в този момент друга такава страна в света, която да прави толкоз доста промени в изискванията на огромна война на своя територия. Фундаменталните вътрешни трансформации в Украйна неизбежно ще продължат ", прибавя Николаенко.
 
В същото време считаме, че една промяна в света остава незавършена. Това е отношението на Запада към ролята на русия в архитектурата на евроатлантическата сигурност, акцентира представителят на украинското Министерство на външните работи.
 
" Веднага откакто нашите сътрудници прегледат въпроса за участието на Украйна в НАТО, без да се преценяват с москва, ще стане явно, че отправянето на покана на Украйна да се причисли към Алианса към този момент на този стадий дава отговор на ползите на сигурността на съдружниците, ще бъде значима стъпка за възобновяване на мира в Украйна и Европа като цяло и попречване на повтаряне на съветската експанзия в бъдеще ", съобщи Олег Николаенко. 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР