Нюйоркчани, живеещи близо до центрове за почивка на мигранти, където

...
Нюйоркчани, живеещи близо до центрове за почивка на мигранти, където
Коментари Харесай

Нюйоркчани, живеещи близо до центрове за мигранти, смятат, че новите комендантски часове предлагат студен комфорт: „Какво наистина ще промени?“

Нюйоркчани, живеещи покрай центрове за отмора на мигранти, където комендантският час би трябвало да влезе в действие във вторник, считат, че новите ограничения са по-добри от нищо, само че се колебая, че ще окажат действителен резултат върху опасенията за сигурност в техните квартали.

„ Какво в действителност ще се промени? Искам да кажа, това е Ню Йорк. Мислиш ли, че ще наложат вечерен час? “ сподели мъж, който живее покрай Центъра по джудо на 35-то авеню в Астория, Куинс, един от четирите центъра за отмора на мигранти, подложени на полицейски час.

„ Какво ще създадат, ще ги изритат, ще ги изпратят? “ добави съседът, който пожела да остане неизвестен.

Мигрантите в центровете за отмора в града бяха осведомени в понеделник за новите ограничения, които ще изискват да се записват всяка вечер до 23:00 часа. и остават вътре до 6 сутринта на идната заран.

Комендантският час към този момент важи единствено за центровете за отдих — където отсядат търсещите леговище, чакащи дълготрайно жилище в приюти и палатков...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР