Нюкасъл победи с категоричното 4:1 като гост Бърнли, който се

...
Нюкасъл победи с категоричното 4:1 като гост Бърнли, който се
Коментари Харесай

Нюкасъл се намести в топ 6 след разгром на Бърнли

Нюкасъл победи с безапелационното 4:1 като посетител Бърнли, който се е запътил интензивно към изпадащите отбори. „ Свраките “ взеха трите точки и към този момент имат 56, с цел да изпреварят най-малко на този стадий в класирането Манчестър Юнайтед. „ Червените дяволи “ обаче са с мач по-малко, защото по стратегия гостуват на Кристъл Палас в понеделник (6 май). Нюкасъл е на 6-ото място в подреждането, даващо прави на присъединяване в Европа.

В същото време Бърнли към този момент е 19-и с едвам 24 точки и на 5 от „ избавителния пояс “ за Висшата лига, заеман към този момент от Нотингам Форест с 29. 

Гостите започнаха доста мощно мача на " Търф Мор ". Още в 19-ата минута Александър Исак стреля към вратата, само че след избитата топка,  Калъм Уилсън направи добавка по земя за 1:0.

В 35-ата Шон Лонгстаф стреля от наказателното поле в левия ъгъл на вратата за 2:0. Още преди почивката Нюкасъл оформи класическия резултат, откакто Антъни Гордън откри по най-хубавия метод Бруно Гимараеш, приключил офанзивата за 3:0.

В 52-ата минута Александър Исак даже пропиля дузпа за гостите. Той обаче се реваншира в 55-ата минута, вкарвайки за 4:0 след чудесна асистенция на Джейкъб Мърфи.

Малко преди края на мача Бърнли въпреки всичко записа почетен гол. В 86-ата минута Йохан Берг Гудмундсон центрира от корнер, О'Шей засече с глава под напречната греда за 1:4.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР