Нюкасъл изигра един от най-силните си двубои през тази кампания

...
Нюкасъл изигра един от най-силните си двубои през тази кампания
Коментари Харесай

Репортер с грозни думи към звездата на Нюкасъл след Х-са с Юнайтед

Нюкасъл изигра един от най-силните си дуели през тази акция и завоюва точка против при равенството 1:1, като няма да е пресилено да се каже, че " свраките " заслужаваха успеха повече, в сравнение с " алените дяволи ".
За състезател на мача бе определен Жоелинтон, който се отличи със ужасно показване. След мача той застана пред камерата и приказва през микрофона на " Скай Спортс ". Репортерът на място бе Патрик Дейвидсън, само че след първите му думи мнозина го разкритикуваха съществено.
" Жоелинтон, мога ли да бъда изцяло почтен? Не знаех, че си толкоз добър " - показа Дейвидсън, а играчът на Нюкасъл се засмя леко и като че ли неловко от думите. Поведението на Патрик бе жигосано като неуважително и неприемливо.
" Опитвам да давам всичко за тима, този път се получи. Опитвам да оказвам помощ на тима да стигне до 3-те точки. Трябва да изведем позитивните неща и да продължим напред. Разбирам какво желае от мен на терена треньорът " - показа самият Жоелинтон след срещата.
Той не отговори на репортера, само че под някаква форма това стори Шон Лонгстаф, който бе до съотборника си. " Ако питате всеки от съблекалнята ни, всички знаем, че в действителност той е толкоз добър, без значение какво хората извън приказват и неуважителното отношение, което получава ".
По време на мача пък от Нюкасъл имаха съществени искания за .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР