Ню Йорк Таймс се готви за 24-часова стачка, в която

...
Ню Йорк Таймс се готви за 24-часова стачка, в която
Коментари Харесай

Масова стачка в “Ню Йорк Таймс“! Над 1100 души спират работа

" Ню Йорк Таймс " се готви за 24-часова стачка, в която ще вземат присъединяване стотици публицисти и други чиновници. Това ще е първата сходна стачка във вестника от над 40 години, заяви Асошиейтед прес.
Прочетете още
Служители в нюзрума и други членове на Новинарската колегия на Ню Йорк споделят, че им е " пристигнало до гуша от пазарлъците, които се проточват от приключването на последния им контракт през март 2021 година ". Профсъюзът разгласи предходната седмица, че над 1100 чиновници ще излязат през днешния ден в 24-часова стачка, в случай че двете страни не реализиран съглашение.

" Изглежда доста евентуално да стачкуваме в четвъртък ", сподели Стейси Каули, финансова кореспондентка и представителка на профсъюза. " Все още има огромна бездна сред нас по стопански и редица други въпроси. "

Не е ясно по какъв начин това ще засегне отразяването на новините. Служителите възнамеряват да се съберат през днешния ден следобяд пред постройката на вестника край " Таймс Скуеър ".

Говорителка на вестника сподели на Асошиейтед прес, че компанията ще продължи да създава наличие, с помощта на интернационалните кореспонденти и други публицисти, които не са членове на профсъюза. " Разочаровани сме, че Новинарската колегия заплашва да стачкува, само че сме подготвени да подсигуряваме, че " Таймс " ще продължи да обслужва читателите ни без спиране ", се споделя в нейно изказване.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР