Ню Йорк плати огромна цена за контролирането на този звяр.

...
Ню Йорк плати огромна цена за контролирането на този звяр.
Коментари Харесай

Куомо: Ню Йорк плати огромна цена за контролирането на този звяр

Ню Йорк " заплати голяма цена за управлението на този звяр " . Това разгласи губернаторът на щата Ню Йорк Андрю Куомо на ежедневния брифинг за ковид, представен от " Гардиън ".

Куомо заяви, че 481 души са умряли през вчерашния ден . Броят на новите случаи на приети в болница с ковид е понижен до 1300, макар че общият им брой остава неизменен. Също има непрекъснат спад на пациентите на командно дишане през последните дни.
 Облекчение за Ню Йорк: минимален растеж на жертвите на ковид от 1 април
Облекчение за Ню Йорк: минимален растеж на жертвите на ковид от 1 април

През последните 24 часа са умряли още 540 души

Куомо акцентира, че вирусът " съставлява друг проблем в другите елементи на щата ".

В Съединени американски щати инфектираните са повече от 788 000, а умрелите са над 42 000. Щатът Ню Йорк е най-засегнат, където от ковид са умряли над 14 000 души.

По последни данни на Световната здравна организация по света има над 2,35 милиона доказани случая, а умрелите са повече от 160 000. Регистрирани са случаи допълнително от 200 страни и територии. Данните на Университет " Джон Хопкинс " демонстрират над 2,5 млн. случая и над 171 000 умряли в 185 страни, възстановили са се повече от 658 000.

Можете да следите случаите на ковид в България на уеб страницата на Военномедицинска академия, на уеб страницата на Министерството на здравеопазването и за света на инфографиките на Световната здравна организация и на Университет " Джон Хопкинс ".
 В Ню Йорк още 630 умряли от новия ковид за 24 часа
В Ню Йорк още 630 умряли от новия ковид за 24 часа

Общо в щата са умряли към този момент 12 822 души
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР