НЮ ЙОРК (AP) — Ако създателите на съдържание и корпоративните

...
НЮ ЙОРК (AP) — Ако създателите на съдържание и корпоративните
Коментари Харесай

Големите марки биха могли лесно да се обърнат, ако TikTok изчезне. За много малки фирми това е друга история

НЮ ЙОРК (AP) — Ако основателите на наличие и корпоративните ръководители правеха видеоклипове на TikTok за вероятната крах на платформата в Съединени американски щати, „ I Will Survive “ на диско дивата Глория Гейнър можеше да обезпечи саундтрака.

Разбира се, компаниите, които са построили тактики към TikTok и разпространяват артикули там, биха предпочели да не търсят очи в друго приложение. По-малките компании и независимите бизнесмени са длъжни да почувстват повече болежка при положение на разлъка. Но в случай че известната услуга за шерване на видео остане под китайска благосъстоятелност и Конгресът я забрани, доста компании ще се научат да се схващат.

Много „ Какво ще стане, в случай че “ към момента обкръжават законопроекта, признат от Камарата на представителите на Съединени американски щати предходната седмица, който ще задължи основаната в Пекин компания майка на TikTok, ByteDance, да продаде своя дял в платформата в границите на шест месеца или да бъде изправена възбрана в цялата страна. Не е ясно по кое време Сенатът ще одобри законодателството или да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР