Ню Орлиънс Пеликанс нанесоха трета загуба в три мача на

...
Ню Орлиънс Пеликанс нанесоха трета загуба в три мача на
Коментари Харесай

Пеликанс пак биха Сакраменто, Везенков без точка

Ню Орлиънс Пеликанс нанесоха трета загуба в три мача на – 117:127. Това проваляне обаче беше в In-Season Tournament и Кингс отпаднаха в 1/4-финалите на шампионата. Така отборът от Ню Орлиънс се класира за полуфиналите, където чака победителя от двойката Лос Анджелис Лейкърс – Финикс Сънс.

В „ Golden 1 Center “ в Калифорния двата тима изиграха доста резултатна първа четвърт, в която Сакраменто поведе с 36:35. До полувремето гостите от Луизиана обърнаха и на почивката водеха с 69:61. До края Пеликанс резервираха задатъка си.

Участието на Александър Везенков в мача беше много непретенциозно. Българинът престоя на паркета 6 минути, в които направи 2 битки в нахлуване и 2 нарушавания. Най-резултатен за Сакраменто беше Ди’Аарън Фокс с 40 точки, 5 битки и 5 асистенции. Домантас Сабонис направи трипъл-дабъл от 26 точки, 13 битки и 10 асистенции.

Най-добър за спечелилите от Ню Орлиънс беше Брандън Инграм. Той приключи с 30 точки, 8 битки и 6 асистенции, а Йонас Валанчюнас направи дабъл-дабъл (18 точки и 11 борби).
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР