Ньорсун Тепе – древният мистериозен храм в Турция …Много хора

...
Ньорсун Тепе – древният мистериозен храм в Турция …Много хора
Коментари Харесай

Ньорсун Тепе – древният мистериозен храм в Турция

Ньорсун Тепе – античният тайнствен храм в Турция …Много хора са чували за Гьобекли Тепе (Gobekli Tepe), който е един от най-популярните храмове, откривани в миналото в Турция (HiddenTruth.site).Но, в действителност има и различен непонятен храм, който се намира в тази област и също заслужава толкоз внимание, колкото Гьобекли тепе.Този храм е прочут като Ньорсун Тепе (Norsun Tepe) и е една от най-впечатляващите структури, които в миналото са откривани в Турция.

 ancient temple in Turkey 1 - Ньорсун Тепе - античният тайнствен храм в Турция (видео)
Той е доста наподобява и е сходен по жанр на Уафъл Рок (Waffle Rock), който се намира в Съединени американски щати. Но, сигурно Ньорсун Тепе е по-древен от него.Четете още: Артефакти, изобразяващи контакти на маите с извънземни (видео)Построен е в дъното на неестествен язовир и е потънал, с цел да го скрие от любопитни очи.
Много хора допускат, че в действителност това потопяване е станало малко след осъществяването на други открития на мястото. Което би означавало, че потопяването е направено съзнателно, с цел да не се притегли прекалено много внимание към зоната.Гледайте видеото (с алтернатива за български субтитри).

Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР