Нямаше никакво напрежение при редене на листите за предстоящия вот.

...
Нямаше никакво напрежение при редене на листите за предстоящия вот.
Коментари Харесай

Петков: Паметникът на Съветската армия не трябва да се разрушава, а да се позиционира правилно спрямо историята

" Нямаше никакво напрежение при редене на листите за идния избор. 6 партии сме в обединението, успяхме да реализираме обединяването, на което всички се надяваме ". Това разяснява съпредседателят нa Политическа партия пред. Миналата седмица Александър Дунчев, който беше депутат от " Продължаваме промяната " в последните два парламента, изрази противоречие с метода на редене на листите. Той укори Политическа партия, че влиза в съглашателство с ГЕРБ по места. 

Петков изрично отхвърли това да е правилно и дори изясни, че е предложил мястото си в София на Дунчев, само че той е отказал. " Листите бяха подредени по метода, по който вярвахме, че е най-добре. Това, което споделих едновременно - никой не е над идеята. Няма значение дали си преди всичко, или на второ място. Важното е съединението в действителност да се случи, с цел да може да имам обединен фронт. Аз персонално се веселя, че даже в нашия диалог аз му предложих моето място в София, с цел да покаже какъв брой няма значение на кое място си в листите, в случай че дружно имаме една обща идея “, добави съпредседателят на Политическа партия. Той разгласи и че в листите ще е и Лена Бориславова.

Петков разяснява и паметника на руската войска, чиито плочи бяха счупени. По думите му би трябвало да се направи същински дебата за историята ни и в някакъв миг той монументът да се реалокира. Той е против разрушаването му, само че да е позициониран вярно по отношение на същинската ни история.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР