Нямаше никакви договорки, знаете колко е изострен дебатът в парламента.

...
Нямаше никакви договорки, знаете колко е изострен дебатът в парламента.
Коментари Харесай

Само Преди Минути Цветанов Накара Водещата На Нова Мира Иванова Да Си Говори Сама!

" Нямаше никакви сделки, знаете какъв брой е остър дебатът в Народното събрание. Има национални цели, които би трябвало да бъдат сплотяващи. Искам да пожелая триумф на новия върховен правосъден съвет ", сподели той. Мира Иванова запита за какво на депутатите от ГЕРБ е било подсказвано със специфични знаци по време на гласуването, само че Цветанов отхвърли. Все отново водещата продължи да пази мнението си и да не приема за чиста монета думите на политика.

" Изпитвам почитание към съдружните ни сътрудници. Важно е да имаме общи цели и политики, които да стигат до хората и това ще го създадем в оставащите три години и половина в оставащия мандат ", сподели Цветанов. " Няма опълчване сред институциите, желаеме просто да покрием прозрачността при харченето на пари. Инвестирането в националната сигурност коства доста пари. Превъоръжаването на българската войска и стартирането на процедура за закупуването на самолети е стартирала преди години. Тогава господин Радев е дал доста висока оценка навръх F16. По-късно внезапно става най-големият фен на " Грипен ", а след това влияе и на Орешарски. До 2015 година всичко, което е направено като организация, се утвърждава от министъра на защитата.

След това Румен Радев си хвърля оставката и отива да приказва с Борисов ориста на самолетите да не се взема решение от министъра на защитата. Не приказваме за лобизъм, а бистрота и за спомагателна конкурентност ", сподели Цветанов, който непрестанно спираше, с цел да прави забележка на водещата, която не спря да го прекъсва. " Хронологията стана доста дълга просто ", сподели Иванова. " Ама вие желаете да ви обясня нещо и насаждате мнение, не ми давате да ви кажа какви са значимите детайлности ", отвърна Цветанов. Двамата до края на диалога не стопираха да се заяждат един с различен. " Политиците би трябвало да спорят с причини, в случай че допуснеш неточност е човешко да се извиниш. Трябва да бъдем задоволително безапелационни ", по този начин Цветанов самобитно се извини на президента Радев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР