Нямаше конкретика, нямаше и срокове, по-скоро разбиране от тяхна страна,

...
Нямаше конкретика, нямаше и срокове, по-скоро разбиране от тяхна страна,
Коментари Харесай

Тошко Йорданов след срещата с Габриел: Нямаше конкретика и срокове

Нямаше конкретика, нямаше и периоди, по-скоро схващане от тяхна страна, че е хубаво да има конкретика и периоди, което е добре. Това цаяви след срещата с Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова ръководителят на парламентарната група на " " Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година.

" Аз не бих споделил, че тук се търси подобие. Има съответни проблеми и по-скоро имаме подобие по метода, по който би трябвало да бъдат решени. Финансовото положение на страната е зле и е ясно, че би трябвало да бъдем откровени към българското общество и жителите, да им разбираем какъв брой е зле и че ограниченията, които би трябвало да се подхващат, може да наподобяват тежки, само че са за избран интервал от време, с цел да може страната да се измъква от тази финансова рецесия ", сподели Йорданов. 

" Радваме се, че разбиранията им са като дясна икономическа мощ. Ние мислим по безусловно същия метод ", изясни той. " Трябва да бъдат подхванати ограничения и да се спре неконтролируемото харчене, в случай че желаеме заплатите да порастват и хората да са по-богати. "

" Изразихме задоволство, че след " три години митинги на хората по улиците " са прозрели, че би трябвало да се вземат ограничения за основния прокурор, само че и на тях обяснихме брутално ясно, че промяната на един човек с различен няма да докара до реформа в прокуратурата. Съдебната промяна не е единствено прокуратура ", добави още той.

" Изложихме нашите визии и акценти, чухме ги и тях. Нормално е да има нови диалози, по какъв начин ще завършат не знам. Ще бъдем практични и ще поддържаме неща, които считаме, че са верни ", счита той.

Той увери, че не им е задачата да влязат в държавно управление и че безусловна поддръжка от тях няма да получи никой.

" Нека бъдем почтени - и без нас могат да си създадат държавно управление. Това държавно управление е имагинерно - имат положителни планове, само че нямат конкретика. Втори път неточност като тази с Политическа партия няма да повторим. "

От пък се включиха за малко резюме на днешните диалози.

" Искам да благодаря на всички участници в днешните диалози. Разговорите бяха градивни и не всеки път лесни. Бяха разисквани проблеми, опасности, благоприятни условия, политики, политически формули. Не е обсъждано министерство, позиции, имена ", увери Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР