Нямаме време за почивка. Всички сме наясно, че сме в

...
Нямаме време за почивка. Всички сме наясно, че сме в
Коментари Харесай

Радан Кънев: Няма време за почивка, работим за местните избори

" Нямаме време за отмора. Всички сме наясно, че сме в акция за локални избори ", сподели в понеделник Радан Кънев, който е лидер на листата на " Демократична България " на европейските избори. В отговор на въпрос дали обединението ще резервира настоящия си състав за явяване на изборите през есента, той отговори, че форматът зависи от управленията на партиите – ДСБ, " Да, България " и " Зелено придвижване ".

Радан Кънев удостовери още веднъж, че ще бъде част от групата на Европейската национална партия, в случай че бъде определен за европейски народен представител. В Европейския парламент той ще бъде дружно с представителите на ГЕРБ.

" Отговорил съм и по какъв начин ще работя с ГЕРБ. Ще работя все по този начин сериозно, както съм работил в българския парламент отвън него ", сподели Кънев. Той изрече своята " горделивост ", че претендентите на " Демократична България " са говорили доста повече по европейски тематики по време на акцията, от която и да е други политическа мощ.

Представителите на " Демократична България " отделиха доста време за благодарности към своите гласоподаватели. Социологическите изследвания не даваха съвсем никакъв късмет за проевропейската коалиция да изпрати собствен представител в Европейския парламент. Тя обаче евентуално ще прескочи бариерата. Все още не се знае кой тъкмо от листата ще замине за Брюксел, защото гласувалите за Демократична България най-вече са употребявали преференцията.

Радан Кънев още веднъж повтори, че най-очевидно от резултатите на изборите е, че Българска социалистическа партия не може да бъде опция на настоящето статукво в страната.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР