Нямаме причина да се извиняваме, защото нищо не сме направили.

...
Нямаме причина да се извиняваме, защото нищо не сме направили.
Коментари Харесай

Цончо Ганев, Възраждане: Нямаме причина да се извиняваме за бойкота на заседанията в НС

" Нямаме причина да се извиняваме, тъй като нищо не сме създали. Движение за права и свободи стартира със закани, даже и за ликвидиране, неприемливо е в постройката на Народно събрание да има закани за ликвидиране и закани. " Възраждане " е съпротива и по тази причина би трябвало да се чува гласа на опозицията ". Това съобщи пред Euronews Bulgaria депутатът от " Възраждане " Цончо Ганев във връзка вчерашното напрежение в пленарна зала и конфликтите на представители на парламентарната група с депутати от Движение за права и свободи. 

Той уточни, че като съпротива дават " съответни оферти и доводи, с цел да са оборва ръководещата ни тайфа ". Запитан дали протестът на пленарните съвещания, който се показва в недопускане до трибуната на депутати да се изрича, Ганев отвърна, че " ще вършим всичко, което решим в парламентарната група ". 

" Поредната срамна страница в политическия ни живот - конституционна промяна, следва да влезе за гласоподаване в зала ", добави той, като уточни, че " настояваме Паметника на руската войска да бъде възобновен, така као символизира битката против фашизма и национализма ".

Цялото изявление във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР