Нямаме доказателство за това, каза Остин пред Комисията по въоръжените

...
Нямаме доказателство за това, каза Остин пред Комисията по въоръжените
Коментари Харесай

САЩ: Нямаме доказателства, че Израел извършва геноцид в Газа

" Нямаме доказателство за това ", сподели Остин пред Комисията по въоръжените сили в Сената на Съединени американски щати.

 

Според американския министър гибелен всеобщ апетит в Газа евентуално ще усили насилието и ще провокира дългогодишен спор, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Това ще усили насилието и ще повлияе по този начин, че да се стигне до дълготраен спор ", съобщи той. " Това не трябва да се случва. Трябва да продължим да вършим всичко, което можем, както го вършим в този момент, с цел да насърчим да дава филантропична помощ ", добави Остин.

 

При нападението на " Хамас ", осъществено на 7 октомври, бяха убити 1200 души, сочат данни на Израел. Последвалата военна атака от страна на Израел против ръководената от " Хамас " линия Газа принуди по-голямата част от 2,3-те милиона поданици на линията Газа да напусна домовете си. Израел беше упрекнат в геноцид. Израел отхвърли тези изказвания.

 

Съединени американски щати са най-големият боен покровител на Израел, само че оказват напън страната да постави повече старания, с цел да помогне на цивилните в Газа. Най-малко 33 360 палестинци са били убити и 75 993 - ранени, при офанзивата на Израел в Газа, заяви министерството на опазването на здравето в линията.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР