Нямам изкушение за политиката. Дойдоха много хора, но не ме

...
Нямам изкушение за политиката. Дойдоха много хора, но не ме
Коментари Харесай

Кобрата: Гласувах за ПП, но не се справиха! Слави излъга хората и се скри

Нямам прелъщение за политиката. Дойдоха доста хора, само че не ме изкушиха. Много пъти са ми предложили да стана министър. Не мога да загърбя интереса на спортистите и да виждам нечий различен интерес ", съобщи пред БТВ Кубрат Пулев. На въпрос дали вижда бъдеще в политиката той отговори, че не е мислел задълбочено по този въпрос.

" Преди време беше такава обстановката, от доста места ме агитираха. Нямам заболели упоритости. За мен е значимо, в случай че има смисъл, да видя, че действително ще има оптимален резултат, който да помогне на българския народ ", сподели Пулев.

" Предвиждах, че това ще се случи и за " ИТН ", за Трифонов. Просто не мога да допускам, че хората му гласоподаваха толкоз огромно доверие. Не желая да приказвам против някого, само че тотално излъга хората. Той даже не се появи, той се скри ", счита Кобрата.

" Аз самият гласувах доверие на " Продължаваме промяната ", само че виждате, че българският народ е мерилото. Хората виждат всичко. Не се оправиха ", сподели още той.

Наскоро Кубрат Пулев се дипломира и като магистър по политика и бизнес в УНСС. По думите му бизнесът и политиката се срещат на всички места.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР