„Нямам информация от ПП за общо явяване на изборите. Започвам

...
„Нямам информация от ПП за общо явяване на изборите. Започвам
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Скептичен съм за явяване на вота с ПП, хора около Радев прокарват тезата, че няма да има редовен кабинет

„ Нямам информация от Политическа партия за общо явяване на изборите. Започвам да ставам обаче песимистичен. Времето напредва, а регистрациите бяха направени. Има период за прегрупиране, само че има и особености, които няма по какъв начин да бъдат преодолени. Чисто егоистично, нашият интерес от Демократична България е да се явим на изборите независимо. Реформаторските сили обаче би трябвало да бъдат съсредоточаване, с цел да не върнем ГЕРБ на власт “. Това съобщи съпредседателят на Демократична България ген. Атанас Атанасов пред БНР.

„ Година и половина парламентарната република буксува. Народното събрание не може да излъчи устойчиво ръководство. Не бива да забравяме каква беше повода хората да излязат на митинг при ръководството на Борисов – за битка с корупцията. Моето терзание е, че има кръг от хора, немалка част свързани с президента, които прокарват тезата, че няма да има кабинет след идните избори. Нека служебното държавно управление да стимулира за какво прави кадрови промени, които не са единствено на върха, а и при втория ешелон. От Демократична България ще създадем всички старания с нашите сътрудници от Политическа партия, с цел да излъчим постоянен кабинет “, сподели още Атанасов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР