Нямало лоша реклама ли? Меко казано глуповата такава на червено

...
Нямало лоша реклама ли? Меко казано глуповата такава на червено
Коментари Харесай

Нямало лоша реклама ли? Вижте тази на Lidl за вино, ухаещо на зъболекарски кабинет

Нямало неприятна реклама ли? Меко казано глуповата такава на алено вино, което се предлага в магазините от огромната верига Lidl, провокира смях и насмешки в обществените мрежи. Става въпрос за испанското вино Baturrica Тарагона гран запаса, което се предлага на ценителите персонално от началник Таньо Шишков.



Като главно качество, което би трябвало да грабне купувача и той незабавно да отскочи до магазини и да се достави с няколко бутилки, от Лидл бележит аромата на виното. Той, забележете, е химически, с нефтени нотки, т.е. ще бъде високо оценен най-много от служащи и чиновници в Лукойл Нефтохим – Бургас.

За тези, които не се прехласват от нефтените качества на виното, Лидл акцентира и друго преимущество – мирис на зъболекарски кабинет. Не е конкретизирано за кой мирис тъкмо става въпрос – който се усеща при почистване на зъбен камък, слагане на имплант или лекуване на кариес.

Според Лидл, винцето е доста положително, усетът му е нападателен /каквото и да значи това/ и е уместно за мазни и пушени меса.

Авторът на това изложение ще остане незнаен, той евентуално е неуспешен стихотворец или е прекалил с някои вещества.

Но, както и да е – от Лидл са побързали да смъкват описанието и сега линкът към него не е деен. Изписва се единствено, че е зародила неточност и страницата не може да бъде открита. Левашко изплъзване, което няма по какъв начин да избави веригата от куп насмешки, ширещи се сега в нета.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР