Няма значение колко дълго сте с партньора си – 5

...
Няма значение колко дълго сте с партньора си – 5
Коментари Харесай

Проблем ли е изневярата преди брака? Прости, забрави и продължи напред

Няма значение какъв брой дълго сте с колегата си – 5 месеца или 5 години, изневярата боли. Когато става въпрос за невярност, има някои, които не считат, че това не е огромен проблем, в случай че към момента нямате брак. В последна сметка не сте поели толкоз огромен ангажимент един към различен.

Доверието сред вас двамата е нарушено, което е в основата на всяка връзка.  А един път изгубено, то доста мъчно се връща назад при вас. Дори е невероятно. Това е една от най-трудните спънки, с които връзката ви може да се сблъска във всеки един миг. Но в това време сходна обстановка може да ви сближи още повече и да ви покаже, че сте основани един за различен.

Съвети, които ще ти оказват помощ да преодолееш изневярата

Увери се, че той съжалява

Първото нещо, за което би трябвало да внимаваш е дали в действителност сътрудникът ти съжалява за това, което е направил? Не просто да каже, че съжалява, а в действителност да го почувства. Нуждаеш се от откровено, сърдечно опрощение, което демонстрира, че те в действителност се разкайва за дейностите си.

Той споделя „ Съжалявам “ и това е всичко – в случай че това е същинско опрощение, той ще намерения по-подробно постъпката си и за какво съжалява, че го е направил. Като просто изрича тези две думи, това допуска, че той се извинява като че ли по обвързване.

Всичко е за него – Разбира се, той е този,, само че извинението му би трябвало да се отнася напълно за теб, по какъв начин те е наранил. Този вид емпатия е ключът към всяко опрощение. Ако го насочи към него и това, което е претърпял и по какъв начин се усеща в този момент, тогава той не е откровен към теб, още веднъж желае да се оправдае и да те накара да мислиш, че е жертва.

Действията му допускат друго – той е подготвен да се извини, само че няма да се опита да поправя казуса. Въпреки че думите му са обещаващи, фактът, че не желае да ги поддържа с каквото и да е деяние, е добър индикатор, че в действителност не го мисли.

Той чака от теб да продължите незабавно – Никой не подценява изневярата толкоз елементарно. Ако той счита, че може да произнесе двете думи, които желаете да чуете, и тогава просто би трябвало да продължите напред, тогава той надалеч не е откровен. Той просто желае да постави превръзка на очите ти върху казуса и ти споделя да не го обсъждате и мислите повече, като че ли нищо не се е случило.

Когато става въпрос за откровено опрощение, има няколко неща, за които би трябвало да внимаваш:

– Той ти споделя какво е направил неправилно и поема цялостна отговорност, без да се пробва да трансферира виновността другаде.

– Той е угрижен за това по какъв начин ти е повлияло и желае да приказва за възприятията ти.

– Той показва горест за това по какъв начин дейностите му са ти повлияли.

– Той декларира, че няма да го направи още веднъж и е подготвен да предприеме всички нужни дейности, с цел да подсигурява, че това няма да се повтори.

Увери се, че той поема отговорност

Следващото нещо, за което би трябвало да внимаваш, е дали другата ти половинка поема някаква отговорност за дейностите си. Това значи, че той е изцяло почтен за това за какво се е случило и ролята, която е изиграл в това. В последна сметка са нужни двама, с цел да се Ако той се пробва да насочи виновността отвън връзката ви, това значи, че не е поел никаква отговорност за дейностите си. Например, цялостен ли е с извинения?

Извинения като това, че е бил демонстрират, че той трансферира виновността върху всичко друго, с изключение на на себе си. Нека бъдем почтени, всички вършим неточности в живота. Някои от тях са наранени от пиенето на прекалено много алкохол, отдаването на изкушението и други Но във всички тези сюжети единственият човек, който би трябвало да упрекваме е себе си.

Уверете се, че възприятията на всеки са разпознати

Когато става въпрос за нещо толкоз огромно като невярност, значимо е възприятията на всички забъркани да бъдат споделени и ясни. Не е толкоз просто, едвам простиш, да забравиш и да се надяваш просто да продължиш напред. Изневярата е голямо изменничество и в случай че решиш да го игнорираш, няма да постигнеш нищо.

Трябва да седнете дружно и в действителност да разгледате съответните проблеми. Време е да бъдем брутално откровени за аферата и въздействието, което е оказала върху всички забъркани страни. Ако просто прикриете възприятията си и ги игнорирате, това няма да ги изпари. В последна сметка те ще се върнат и този път ще ви заболи повече.

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР